• ASIAKASPALVELU

    AVOINNA 8:00-15:30

  • EDULLISET HINNAT

  • JOUSTAVAT

    TOIMITUSTAVAT

  • LUOTETTAVAT

    TUOTTEET

ABC-Kärry Oy

Verkkokaupan käyttö edellyttää 18 vuoden ikää ja näiden ehtojen hyväksymistä. Asiakas hyväksyy ehdot tilatessaan tuotteita.

HINNAT :Hinnat ovat alv 0% Hinnat ei sisällä toimitusta, toimitusmaksu lisätään erikseen. Verkkokaupassa ilmoitettavat hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden itsellemme tarkistaa hintoja koska tahansa.

MAKSUPALVELUN TARJOAJA :

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksessa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

VERKKOPANKIT :

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

COLLECTOR LASKU/OSAMAKSU :

Collector Lasku/Osamaksu- palvelulla voit maksaa ostoksesi jopa 2000€:n saakka. Collector laskulle saat korotonta maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. ( Maksuaikakorko on 0%, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95€ laskutuspalkkio) Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95€ kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3%

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta. Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/ Yleiset lasku- ja tililuottotiedot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit terms fi.pdf Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCIfi.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB

MAKSUEHDOT LASKULLA: Maksuehtomme laskutusasiakkaillemme on normaalisti 14 päivää netto. Perimme jokaisesta maksukehoituksesta 10,00€ muistutusmaksun.

MAKSUT KÄTEISELLÄ: Meille käy maksuvälileenä Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard,Ok. Emme ota vastaan 100,00€ ja sen yli olevia seteleitä .

ASIAKASTIEDOT: Asiakas ilmoittaa myyjälle tarvittavat tiedot toimitusta varten. Asiakas vastaa virheistä tai viivästyksistä itse jos tiedot ovat puuttelliset. Asiakkaalta peritään toimituskulut.

TOIMITUSAIKA : Varastossa oleva tuote toimitetaan 1-3 päivässä. Tilaustavarat 1-2 viikossa

REKLAMAATIO: Mahdolliset reklamaatiot tavaran laadusta ja toimituksesta 7pv:n kuluessa tavaran vastaanotosta.

TAKUU: Annamme tuotteillemme takuun, joka korvaa valmistus- ja raaka-aineviat. Takuu ei korvaa virheellisestä käytöstä aiheutuvia vahinkoja.

VAKUUTUS: Toimitukset asiakkaan vastuulla. Vakuutamme lähetykset vain ostajan pyynnöstä ja kustannuksella.

PALAUTUKSET: Kauppa on sitova ja peruuttamaton. Mahdollisista palautuksista on sovittava aina myyjän kanssa. Palautettava tavara on oltava pakkauksineen virheetön. Ei palautusoikeutta tuotteelle joka on tilaustyöna valmistettu tai jos tuote on ehditty aloittaa. Hyvitämme 80% hankintahinnasta. Ostaja suorittaa aina paluurahdin, ellei toimituksessa tai tavaran laadussa ole virheitä.

TAVARAN OMISTUS: Myyjä pidättää tavaran omistusoikeuden itsellään, kunnes tavara on kokonaan maksettu. Kuva- ja tekstimateriaalin kopiointi on kielletty.