• ASIAKASPALVELU

    AVOINNA 8:00-15:30

  • EDULLISET HINNAT

  • JOUSTAVAT

    TOIMITUSTAVAT

  • LUOTETTAVAT

    TUOTTEET

BC-Kärry Oy on jo 30 vuoden ajan ollut kuljetuspyörien ja erilaisten materiaalinkäsittelyvälineiden maahantuoja, valmistaja sekä tukkuliike. Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 1992. Toimitilamme sijaitsevat Nurmijärvellä.

Tuotevalikoimiimme kuuluvat materiaalinkäsittelyvälineet ja tarvikkeet mm.nosto- ja siirtolaitteet ( työmaa/roskakärryt, pumppukärryt, nokkakärryt, pinoamis- ja lavansiirtovaunut,sekä lava- ja hyllyvaunut, lavakehikot-ja rullakot ym.)

Valmistamme myös mittatilaustyönä erilaisia vaunuja ja nostolaitteita.
Maahantuojana meillä on varastossamme laaja valikoima laadukkaita pyöräratkaisuja ja materiaalinkäsittelyvälineitä heti toimitettavaksi ja tarvittaessa etsimme ja hankimme erikoisempiakin versioita päämiehiltämme. Annamme kaikille tuotteillemme 1 vuoden takuun. Pidätämme itsellämme oikeuden hinta- ja rakennemuutoksiin.

Kaikki hinnat alv 0%

Kaikkia tuotteita ei ole hinnoiteltu verkkokauppaan. Ei hätää, voit lähestyä meitä sähköpostilla info@abc-karry.fi tai soittaa 010-219 4470

Jos et halua ostaa verkkokaupasta, niin voimme laittaa laskun sähköpostiisi ja kun suoritus näkyy tilillämme, tuote lähtee sinulle. Tiliasiakkaillemme luonnollisesti sovittujen maksuehtojen mukaan.

image_7_with_standing_logo.png